Valborg & vecka 33

Idag har dagen mest bara flutit på sådär skönt, har inte gjort något särskilt utan att för den sakens skull drabbas av rastlöshet. Vädret har det inte precis varit något fel på heller.
 
Fjäril i örat.
Skulle köpa en spade för att fixa lite på balkongen, men köpte ett helt set. Så nu har jag inte bara en utan två spadar, en liten kratta och någon slags pinne att påta i jorden med (?).
 
Det var verkligen dags för lite vackert vårväder.
 
Härligt när solen börjar värma.
Alltid samma sneakers. Min ursäkt är att jag går in i vecka 33 idag.
Roligt att ännu ha hela sommaren kvar! Hoppas på många fina dagar denna vår och sommar.

Hur går det med jordgubbarna?

Jo tack, dom är på gång!
Så nu är jag ett steg närmare drömmen...

Att förändras

Förberedelserna fortsätter och nu har vi skaffat en sitter åt lille T. Det är intressant hur man ändras. För ett år sedan skulle jag tyckt att det var totalt zzzzzzz tråkigt med babysaker, medan jag nu tycker att det är jätteroligt att t.ex. titta på nappflaskor. Tror jag inte ens noterade babyavdelningar tidigare, de var lika blockerade från min hjärna som typ hundmat. Hade det fortsatt så hade det nog inte varit så lämpligt att bli förälder, så det är kanske något fysiskt som händer i huvudet för babyns bästa.
 
Sittern. Jag gillar inte figuren som är tryckt på själva stolen så det var ett medvetet val att dölja hens ögon. Resten av sittern och dom gulliga djuren tycker jag om.

RSS 2.0