Serietips: Girls

Sjätte säsongen av Lena Dunhams Girls håller på just nu och jag älskar det. Girls är ju bästa serien! Men det är sista säsongen tyvärr, för mig hade det gärna fått fortsätta tills karakrärerna är riktigt gamla och utnötta. Jag har börjat gilla skådespelargänget riktigt bra så det är tråkigt att aldrig få se alla i samma serie igen. Dessutom är det en serie som blir bättre med tiden, den byggdes upp för att de senaste säsongerna explodera i roligheter.
 
 
 
Inte övertygad? Här är en lista på varför Girls är så bra:
 
 
  • Komedi som är rolig. Hemligheten bakom det är väl att det är allvar också. Jag orkar inte titta på komedi-komedier i stil med Broad City, New Girl (och alla andra komedier som finns).
  • Bra skådespelare & karaktärer.
  • Blir mer rättfram med tiden, driver med pretentiösa populära värderingar.
  • Driver med sig själv, vill du ha perfekta förebilder är det här fel serie.
  • Adam Driver. Eller Sackler som han heter i efternamn i serien. Mina vilda gissningar är att Hannah och Adam blir ihop igen (det är ju trots allt inte Jessa som skriver den här serien).
 
 
 
Den här bilden är missvisande på ganska många sätt. 1. Bokstavligen so last season. 2. Två totala randos är med (kvinnan i mörkblått och killen till höger om henne). 3. Tönten Fran uppe till vänster. 4. Såhär påklädda är de aldrig i vanliga fall.

Shades of Blue

Fredag igen! Och jag har blåa kläder.
 
 
 
Men jag kommer antagligen ha en annan blå outfit ikväll (jag klär i blått har jag börjat förstå).

RSS 2.0