Bokrecension: Jetlag

Hej på er, här kommer årets andra bokrecension, Jetlag av Bobbi A Sand
 
 
När jag läste beskrivningen på baksidan tänkte jag att det här låter exakt som något jag skulle skriva, så den här boken är garanterat skit. Så jag lånade den.
 
 
 
 
Den var allt jag hoppades på, lättläst och underhållande. Dessutom ny (2016). Det blir svårt att beskriva den med andra ord än de som fanns på baksidan, men jag måste väl försöka.
 
 
 
Nå, den handlar om följande 3 personer:
 
 
Jonna. En väldigt vanlig person. Hennes man vill skaffa barn och hus medan hon är fast i sex-, eller snarare förälskelsefantasier om andra män och inte riktigt vet vad hon vill. Hon är osäker och omogen på det där sättet att om någon säger någonting ifrågasättande så kommer hon härja om det i evigheter och inte släppa det förrän hon fått rätt. Hon har mörkt hår.
 
Adrian. En halvt avdankad rockstar som är tvär och drömmer om sann kärlek. Han är destruktiv och har dåligt omdöme. Han känns gammal? Men han är snäll. Och snygg också.
 
Mika. En sminkad kille med animestil (visual kei?). Som en lång Yohio med rött hår tänker jag mig. Jag vet inte om han är sjuk i huvudet eller bara tänker väldigt poetiskt, kanske båda? Han har i alla fall issues med sig själv och sin identitet och är väldigt skör. Hans mormor bor i Tammerfors, det måste också nämnas.
 
 
Och ja, ni gissade det! De här tre kommer ha med varandra att göra. Läs om ni känner för, det tar inte lång tid.
Emelie
2017-02-06 @ 21:04:57
URL: http://motherofbutterflies.blogg.se/

Den skulle jag absolut velat läsa :)

Svar: Kul :D
carolinacarlson.blogg.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0