Laga barnmat

Redan förra julen fick vi en så här tjusig barnmatsbok.
 
 
 
 
 
Kan inte säga att jag testat olika recept sedan dess, men nu när barnmat är väldigt aktuellt är den användbar. Visserligen har vi inget ångkokningsinlägg som man ska ha enligt de flesta recept, men som inspiration funkar den bra.
 
 
 
Titta så fina persiko- och plommonpurékuber (som jag aldrig kommer göra, men ändå).
 
 
Vad jag har lärt mig om barnmat är att man kan koka och sen mosa med gaffel i stort sett vad som helst. Förutom kött och fisk som vi brukar steka, frysa och riva. Ofta äter han också en barnmatsburk, så det blir både hemlagat och köpt. 
 
Förresten, ett + med att Ture börjat äta vanlig mat är att jag själv fått bättre matrutiner eftersom jag äter när han äter.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0