Ut ur klädskåpet

Tänkte skriva om något som är lite privat för mig. Nej det handlar inte om min läggning utan om min passion för estetik (som jag visserligen delar med många bögar).
 
Ibland tänker jag att jag borde ha ett hus - bara för att det skulle ge mig så mycket möjligheter att skapa och göra fint. Tänk ett hus liksom - flera olika rum och kanske till och med flera våningar. Och en trädgåd där man kan plantera och fixa både skuggiga och soliga delar och en sagolik atmosfär. It aint right it ain't fair it ain't fit it ain't proper (som tjänaren i Poldark säger) att de mest bortkomna av människor har hus och inte jag - som verkligen skulle treasure it, vårda och högakta varje millimeter av min ägendom och dessutom förstås trivas där.
 
Min största drivkraft är fantasier. Fantasier kring att skapa och göra något vackert av nästan ingenting. Jag älskar kläder, smink och smycken. Fast det roligaste är ändå att kombinera plagg, accessoarer, nagellack och så vidare, att skapa en helhet. Även om jag uppskattar detaljer så är det alltid helheten som är det viktigaste. På det här området är jag orädd så det blir försök och misstag haha. Placera ut saker älskar jag också, placeringen är så mycket viktigare än själva sakerna. Önskar jag kunde jobba med att åka hem till folk, städa, slänga/föra till loppis, placera ut möbler och pynt på ett harmoniskt sätt och köpa till lite småsaker, lampor, filtar, växter med mera om det behövdes. Jag hade kunnat jobba 24 timmar om dygnet för det hade varit så kul.
 
Men det är som sagt också lite privat. För att det är något som är mitt eget, min egen källa till glädje som jag är rädd om. Och många förstår sig inte på det heller, ser det som onödigt och ytligt. Men det är det inte, visst är det roligt och inte alltid så allvarligt men det är livsviktigt. Jag har inte tillräckligt bra inlevelseförmåga för att föreställa mig ett meningsfullt liv utan att få pynta, fantisera och hålla på. Bortsett från död och våld kan jag inte tänka mig ett värre öde.
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0