Vinterbio: La La Land

Förra veckan förde vi Ture till farmor och farfar för att se La La Land på bio. Det var en liten salong och knappt några människor till min besvikelse. Men filmen var bra även om jag kanske inte blev blown away (det var ju en musikal). Den var pampig men samtidigt avskalad och förenklad, det är bara de två huvudpersonerna, Ryan Gosling och Emma Stone, som kan räknas som riktiga karaktärer i filmen. Den där City of Stars låten fastnade lätt och Ryan G var rolig och handsome som vanligt. Emma Stone var också bra men hon såg så tärd ut i ansiktet (förlåt men det är sant).
 
Det börjar bli en egen genre det här med unga vuxna som inte vet vad de ska ta sig till med livet dvs karriären. Kanske det var lättare förr när man bara behövde mjölka korna och arbeta hårt och inte förväntades bli nåt. Fast nä det var nog sämre förr, det vet alla.
 
Vad tyckte jag om det omtalade slutet då? Många tycker inte om det, vissa tycker att "det är så det är". Jag måste säga att jag inte hade något emot slutet faktiskt.
 
Förresten så gillade jag art deco-bokstäverna eller fonten i filmen.
 
 
 
Jag rekommenderar filmen till alla som gillar söta kläder, jazz, romance, Hollywood och livsval.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0