Ett hösttips

Eller ett åretrunttips egentligen, men det är lägligt att börja nu på hösten.
 
 
 
 
Börja med vad? Att alltid ha en bok på gång. Eller flera om man vill, men minst en. Det är något jag tror på och jag vågar nästan dra till med att det är hälsosamt också. Om inte så är det i alla fall ett enkelt nöje som gör dig lite klokare än du var innan. Att aldrig läsa böcker är ingenting att skryta med, iväg till biblioteket!

Garderobsuppdatering

Alltså en uppdatering om vad som pågår i min garderob.
 
Jag hade ju tänkt live in the moment och ha fina kläder hela sommaren men tyvärr blev det inte mycket av det. Men däremot så har jag fixat en hel del med min garderob under sommaren så den är mer balanserad än någonsin (!). Nu är det mindre fru Prysselius och mer crossdresser med jeans, skjortor och slacks. Sen jag blivit vuxen klär jag mig enbart i strikta skjortor. Haha nej inte riktigt men visst är skjortor användbart och snyggt och ett måste i en balanserad (och vuxen!) garderob.
 
Nu sen jag fick en liten walk-in garderob har det blivit mycket lättare att faktiskt se allt man har som en helhet och veta vad det är som fattas en. Just nu är det:
 
  • Svarta jeans i rätt storlek. Köp inte byxor förrän minst ett år efter en graviditet. Nu har jag 3 par jeans som fladdrar i vinden och lika många som faktiskt passar (men inga svarta).
  • Ljusgråa t-shirts. Har börjat gilla t-shirts och föreställer mig att ljusgrått skulle klä mig och dessutom fungera med alla färger.
  • Eventuellt något till sport- och fritidsavdelningen. Det känns nästan för mycket att behöva ha en massa speciella kläder för att röra på sig eller överhuvudtaget vistas utomhus (förr gick jag ut och gå i klänning och Converse men nu vet jag bättre) men visst vill jag också se sportig ut. Har nu bland annat träningsbyxor med rymden på så det är på gång.
  • Svarta strumpbyxor att ha med vardagsklänningar nu på hösten och vintern. Alla jag har är håliga, noppiga eller allmänt torra.
 
Inte så mycket att önska alltså. Jag tycker att man ska satsa på en garderob som har allt man behöver som man kan klara sig på länge eller varför inte hela livet?
 
 
 
En sak till angående kläder: Inte för att vara sån, men köp inte så mycket nytt i onödan. Det används mycket gift vid klädtillverkning.

Oktobervyer

 
 
 
 
 
 
Nu är vi ofta ute och leker och det är skönt, vackert och mysigt med höst.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0