Garderobsuppdatering

Alltså en uppdatering om vad som pågår i min garderob.
 
Jag hade ju tänkt live in the moment och ha fina kläder hela sommaren men tyvärr blev det inte mycket av det. Men däremot så har jag fixat en hel del med min garderob under sommaren så den är mer balanserad än någonsin (!). Nu är det mindre fru Prysselius och mer crossdresser med jeans, skjortor och slacks. Sen jag blivit vuxen klär jag mig enbart i strikta skjortor. Haha nej inte riktigt men visst är skjortor användbart och snyggt och ett måste i en balanserad (och vuxen!) garderob.
 
Nu sen jag fick en liten walk-in garderob har det blivit mycket lättare att faktiskt se allt man har som en helhet och veta vad det är som fattas en. Just nu är det:
 
  • Svarta jeans i rätt storlek. Köp inte byxor förrän minst ett år efter en graviditet. Nu har jag 3 par jeans som fladdrar i vinden och lika många som faktiskt passar (men inga svarta).
  • Ljusgråa t-shirts. Har börjat gilla t-shirts och föreställer mig att ljusgrått skulle klä mig och dessutom fungera med alla färger.
  • Eventuellt något till sport- och fritidsavdelningen. Det känns nästan för mycket att behöva ha en massa speciella kläder för att röra på sig eller överhuvudtaget vistas utomhus (förr gick jag ut och gå i klänning och Converse men nu vet jag bättre) men visst vill jag också se sportig ut. Har nu bland annat träningsbyxor med rymden på så det är på gång.
  • Svarta strumpbyxor att ha med vardagsklänningar nu på hösten och vintern. Alla jag har är håliga, noppiga eller allmänt torra.
 
Inte så mycket att önska alltså. Jag tycker att man ska satsa på en garderob som har allt man behöver som man kan klara sig på länge eller varför inte hela livet?
 
 
 
En sak till angående kläder: Inte för att vara sån, men köp inte så mycket nytt i onödan. Det används mycket gift vid klädtillverkning.
Camilla
2017-10-21 @ 09:24:54

Bra inlägg, sku ha kuna skriv precis samma själv 👌😉 Ja tror å på en mer hållbar garderob me kläder som man valt me omsorg, både ur miljötänk å va man faktiskt behöver och trivs i. Mina sista par jeans sprack i grenen nu igår så nu har ja läidon, ja bruk ju annårs kon fynd ganska bra kläder begagnat men byxor som sitter bra e svårt ti hitt på loppis, å i en vanli butik fö den delen ;) Å fö ti bind in ditt senast e inlägg rekommenderas böckerna Modeslavar och Slow fashion om man e intresserad av klädtillverkning etc. Ingen rolig läsning men viktig sådan :)

Svar: Tack! Och va kul om du också e intressera av sånt :D Men nej vilken otur! Nä he sant, lyckade jeans hittar man it precis varenda loppisrunda, he ha hänt 1 gång någonsin om ja ska va ärli ;) Tack för tipset, Slow fashion läst jag faktiskt om i Marthatidningen, din begagnade tidning klimatsmart som ja e ;)
carolinacarlson.blogg.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0